Президентът на Венецуела Николас Мадуро използва популярният в цял свят

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро използва популярният в цял свят
Коментари Харесай

Президентът на Венецуела си присвои хита Despacito без да пита

Президентът на Венецуела Николас Мадуро употребява известният в целия свят летен шлагер Despaсito на предизборна демонстрация, само че без да получи за това единодушието на изпълнителите, заяви Българска национална телевизия. Придворни текстописци взели мелодията на песента на Луис Фонси и Деди Янки, само че вместо истинското " Бавно! Искам да вдишвам във врата ти. Бавно ме остави да ти шептя неща в ухото " написали: " Бавно вземи бюлетина, задачата на нашият апел за учредителното заседание е да сплоти страната ".

Поводът за обществената демонстрация на Мадуро, на която е пуснат модифицирания шлагер са плануваните за неделя избори за учредително заседание. Изборите са значими за президента на Венецуела, тъй като новите депутати се чака да промянят Конституцията и да бетонират властта на президента.

Гласуването идва след месеци на митинги против политиката на Николас Мадуро, в които от април до в този момент са починали близо 100 души. Авторите на Despacito пуснаnd ядосан пост във " Facebook ", в който споделя, че никой не е желал, а и те не са давали разрешение за смяна в текста с политически цели.

" Музиката ми не е за агитация и за манипулиране на хора, които крещят за независимост написа артистът Луис Фонси, който е пуерториканец. Рапърът Деди Янки пък споделя, че диктаторският режим на Мадуро е насмешка към целия свят.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР