Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че стъпка по стъпка

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че стъпка по стъпка
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна унищожава втората армия в света, Русия ще се превърне в просяк


Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че малко по малко те не престават да освобождават украинска територия.

„ Освобождават се Донбас, Харков и Херсон. Ще пристигна време и цяла Украйна ще бъде свободна “, сподели Володимир Зеленски във видео в Telegram.

Той акцентира, че украинците са защитили независимостта на страната и Русия към този момент не може да направи нищо по въпроса.

„ Украйна унищожава по този начин наречената „ втора войска на света “, а Русия оттук насетне ще бъде единствено бедняк. Потенциалът на Русия в този момент се пропилява за тази полуда, за война против нашата страна и целия свободен свят “, добави Зеленски.

Той уточни, че Русия е имала въздействие във връзка с природен газ, военна мощност и политическа тежест, само че към този момент не е по този начин.

Той добави, че е доста значимо да се промени конфигурацията на властта в Евразия.

„ Колкото повече от капацитета си губи Русия в този момент, толкоз повече действителна независимост ще получат всички нации без значение от Русия и в нейните граници. Украйна на първо място “, сподели украинският президент, предават медиите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР