Президентът на Украйна Володимир Зеленски отхвърли всякаква възможност да бъдат

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски отхвърли всякаква възможност да бъдат
Коментари Харесай

Абсолютно безумие - Зеленски пред американски журналисти за идеята територии срещу мир

Президентът на Украйна Володимир Зеленски отхвърли всякаква опция да бъдат пожертвани украински територии поради сделка с Кремъл за мир. Изявлението на Зеленски беше направено на взаимната конференция с президента на Съединени американски щати Джо Байдън при визитата на Зеленски във Вашингтон, заяви сътрудник на изданието Гордон.

" Как може Украйна просто да даде свои територии? Това е безусловно безумство. Там живеят наши хора, там живеят фамилии, деца, всички те са част от украинското общество. Говорим за живи хора. С тях се гаврят, изнасилват ги, убиат ги. Да им дадем децата? Не зная кой приказва за това, само че имам един въпрос към тези хора: подготвени ли са да дадат своите деца на терористите? Мисля, че не. " – сподели украинският президент.

Във връзка с въпроси на публицисти за забавянето на украинското контранастъпление Зеленски акцентира, че Украйна има обилни триумфи на фронта, които не са реализирани елементарно. Като образци той уточни унищожаването на основни запаси на черноморския флот на съветските Военноморски сили и ликвидирането на към 20 хиляди бойци на армията „ Вагнер “.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР