Президентът на Украйна потвърди позицията си, че преговори са възможни

...
Президентът на Украйна потвърди позицията си, че преговори са възможни
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Трудно е да се каже кой или какво е Путин

Президентът на Украйна удостовери позицията си, че договаряния са вероятни след изтеглянето на съветските войски от украинските територии

Диалогът с режима на Владимир Путин сега е неосъществим, защото агресорът е избрал курс за заличаване на украинския народ. Това съобщи президентът на УкрайнаВолодимир Зеленски по време на диалог със студенти и преподаватели от Йейлския университет.

" Като цяло към този момент ми е мъчно да кажа кой или какво е " Путин ". Путин през днешния ден е подобен кръг от хора, това военно-политическо управление под марката " Путин ", което подхваща нападателни стъпки към заличаване на нацията. Ние не сме подготвени просто да приказваме с Путин през днешния ден или с този режим като цяло ", съобщи Зеленски.

Според него този режим на Руската федерация демонстрира пренебрежение към суверенитета и териториалната целокупност на Украйна - съветските военни са на територията на украинската страна и убиват нейни жители, осведоми " Украинская истина ", предава.

Относно възможни договаряния, президентът акцентира, че те са вероятни едвам след изтеглянето на съветските войски от украинските територии.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР