Президентът на световната федерация по таекуондо д-р Чо и президентът

...
Президентът на световната федерация по таекуондо д-р Чо и президентът
Коментари Харесай

Таекуондистите и Слави Бинев вилняха в централата на ООН

Президентът на международната федерация по таекуондо доктор Чо и президентът на европейската централа Слави Бинев впечатлиха всички в централата на Организация на обединените нации с атрактивна проява.

Поводът е 25-ата годишнина от включването на таекуондото в олимпийската стратегия. В постройката на Обединените народи в Женева приключи и поредицата от срещи на върха на двете международни федерации от Южна и Северна Корея.

Президентът на българската федерация в този спорт - Слави Бинев и доктор Чо пък облякоха специфични шарени дизайнерски якета, с които демонстрираха поддръжката си към включването на брейк-денса в олимпийската стратегия.

По самодейност на Слави Бинев идващото посещаване на демонстративните тимове на WT и ITF ще бъде в Европейския парламент. След европейските избори, членовете на Европейския парламент и Европейската комисия ще имат опцията да станат очевидци на атрактивното бойно шоу, което към този момент обра аплодисментите във Ватикана пред Папа Франциск, в Музея на олимпизма в Лозана пред Томас Бах и някогашния канцлер на Германия – Шрьодер, и за повторно в емблематичната централа на Организация на обединените нации в Женева, Швейцария.

Бинев се ангажира да направи всичко допустимо, демонстративният тим на двете международни федерации да посети България, с цел да може родната аудитория да се допре до шоуто.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР