Президентът на Спартак (Варна) - Павлин Николов, използва официалните социални

...
Президентът на Спартак (Варна) - Павлин Николов, използва официалните социални
Коментари Харесай

Босът на Спартак : Уронването на престижа на клуба е грубо посегателство

Президентът на Спартак (Варна) - Павлин Николов, употребява формалните обществени мрежи на клуба, с цел да направи послание към почитателите.

По-рано през днешния ден " соколите " уволниха старши треньора Васил Петров, а като причина акцентираха уронване престижа на клуба и нарушение на вътрешния устав. Николов съобщи, че няма да разреши " нагнетяване на ситуацията, потреблението на клуба за заслон и опитите за вмешателство в работата на управлението ". От изказването стана ясно съща по този начин, че на следващия ден ще бъде разгласен новият ментор на варненци.

Ето цялото послание на президента на Спартак:

Обръщение на Павлин Николов

Уважаеми последователи на Спартак,

От една година устоявам тима еднолично. През цялото това време се старая да давам най-хубавото за клуба освен като средства, а и като отношение. Откликнах на Вашето предпочитание за среща, защото почитам всеки последовател, който желае нашия тим да върви единствено във възходяща посока. Бях изцяло прям, отговаряйки детайлно на всички заложени въпроси и се надявам да оценявате това. Дадох цялостен картбланш и доверие на Васил Петров като старши треньор, макар множеството апели и известия да търсим различен за поста. За мое голямо страдание, получих тъкмо противоположното - жестоко нарушение на вътрешния устав в клуба и уронването на престижа на Спартак и персонално мен самия.

Тъй като съм взел концепцията Спартак и за моя идея, изрично декларирам, че няма да разреша нагнетяване на ситуацията, потреблението на клуба за заслон и опитите за вмешателство в работата ни! Осъждам най-остро това държание на всички, които стоят зад него, като декларирам най-категорично, че няма да разреша това да пречи на работата в Спартак.

След като съм единственият, който дава средства за клуба, съм и този който взема решенията и нося отговорността за тях.

Отборът продължава подготовка си по проект, като паралелно работим интензивно и по селекцията за пролетта. С оглед на създалата се обстановка, на следващия ден ще обявим новия ментор на тима, който ще продължи работа по задачата на тима - присъединяване в Първа лига идната година.

Уронването на престижа на Спартак е жестоко посягане върху тази част от нашите последователи, които желаят в нашия клуб да градим бъдеще, а не да се разрушава основаното за персонален интерес.

В умозаключение Ви убеждавам, че нищо не може да ме откаже от това да диря най-подходящия път за развиване на Спартак и няма да спра преди да стигна до задачата, която съм си сложил - Спартак да се утвърди в Първа лига и проработи на най-високо професионално равнище.

Павлин Николов ".
 Спартак (Варна) изгони треньора
Спартак (Варна) изгони треньора

Васил Петров е освободен поради " жестоко неспазване на вътрешния устав "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР