Президентът на Славия - Венци Стефанов, реагира остро срещу клубовете,

...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, реагира остро срещу клубовете,
Коментари Харесай

Венци Стефанов изригна: Какви пари искат, да си седнат на з.......е, за да не ги хване COVID-19

Президентът на Славия - Венци Стефанов, реагира остро против клубовете, които желаят пари от страната и БФС поради прекъсването на шампионата. Той съобщи, че недоумява за какво Христо Крушарски намесва името на Емил Костадинов за президент на БФС, откакто никой не го е издигнал.

Ето какво съобщи Венци Стефанов пред Gong.bg:

"Уважение към моя другар Христо Крушарски, само че не разбирам за какво намесва името на Емил Костадинов. Не знам дали той изобщо има желание да се кандидатира за президент на БФС. Какво от това като не го поддържа? Не може Крушарски да желае пари от страната и БФС. Една седмица е предходна и дайте да желаеме пари.

Откъде да ги намерят, откакто сега няма футбол? Препоръчвам на такива хора да си седнат на з.......е, с цел да не ги хване коронавирусът. Искали шампионата да се приключи. И какво ще реализираме с това? Да изхвърлим играчите на улицата ли? Те да не са някакви парцали. Влез като мъж и изясни на футболистите, че обстановката е комплицирана и те ще те схванат. Не да искаш пари от страната и БФС. Аз съм срещу да се стопира шампионата.

По-добре да изчакаме решението на УЕФА и страната. Какво ще реализираме като го спрем? Ще спрем вируса ли? Или пък ще вдигнем равнището на футбола? България играе бараж за Европейско състезание. Ама някои хора тичат преди вятъра. Ще ги съветвам да не бързат толкоз. Защото "бързата кучка слепи ги ражда ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР