Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори на легендарния голмайстор Петър

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори на легендарния голмайстор Петър
Коментари Харесай

Венци Стефанов отговори на Петър Жеков: Изтрещял човек, да пие Гинко билоба и да не се излага

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори на именития голмайстор Петър Жеков. Носителят на " Златната обувка " на Европа за 1969 година съобщи в печата, че познава боса на " белите " от над 50 години, още когато последният бил " бензинджия на пътя за Перник ". Освен това Жеката добави, че в случай че спрат кранчето на Стефанов и неговият тим щял да банкрутира.
 Петър Жеков сподели по какъв начин ЦСКА може да стане първенец
Петър Жеков сподели по какъв начин ЦСКА може да стане първенец

Не спести думи и за Венци Стефанов

" Уважавах този човек поради футболните му триумфи, само че след такива изявления не знам какво да кажа. Най-добре да пие Гинко билоба и да не се излага по подобен метод. Първо, в никакъв случай не съм работил на пътя за Перник. Това е тотална нелепост! Второ, аз с Жеков в никакъв случай не съм водил персонален диалог, не се познавам с този човек. Трето, бъдещето на Славия е ярко. Четвърто, защо кранче приказва?

Каня го да пристигна да пие от " кранчето " в Славия! За подобен като него имаме легенче, а не кранче. Жеков да си проветри хубаво главата, да си пие медикаментите и да не приказва небивалици. И изобщо по-добре да не разяснява Славия този изтрещял човек. Боже, боже, боже...

Седят такива като него около всеки притежател на ЦСКА и чакат. При Гришата, при Гърнетата, при Томов, при Божков, при Илия Павлов. " Ние сме митове, дай ". Само това знаят. Кранче има единствено в главата му. Легендите на Славия са хора с достолепие, при нас няма кранчета и няма търтеи. Познавал ме той от 50 години...

Достоен човек е Димитър Якимов, него го почитам безпределно. Защото постоянно е бил мъж на достойнството! Уважавам също по този начин Димитър Пенев. Големият чичо Пенчо! Велик! Христо Стоичков, Емил Костадинов, Божил Колев, Георги Димитров. Джеки беше огромен мъжага, Бог да го елементарни! Стефан Божков също беше огромна личост. Авторитет. А този седнал за кранчета да приказва.

Ще кажа на Петър Жеков, че точно " кранчетата " от " Армията " лишиха най-малко на три пъти шампионската купа от Славия. Говоря за това време, когато зад ЦСКА беше военачалник Добри Джуров. Той не помни ли ги тези неща? Жеков цялостен живот кранче чака, не знае по какъв начин се ръководи футболен клуб, не знае по какъв начин се харчат пари за тим. Да не разяснява неща, които не са му в компетенцията ", сподели Венцеслав Стефанов за " Спортал ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР