Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви при завръщането на тима

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви при завръщането на тима
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Бербатов не може да е президент на БФС, той е предател

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разгласи при завръщането на отбора от лагера в Турция, че Димитър Бербатов е изменник и не става за президент на БФС. Така той отговори на въпрос на публицист какво му е мнението за изявлението на Стилиян Петров, че голмайстор №1 в историята на България е подобаващ за този пост.
“Той е изменник. Не считам, че един човек, който предава България, става за президент. Предателите постоянно ще те предадат. Ако откажеш да играеш за родината си, какъв си? Страх ви е да го кажете. Кажи истината в очите. Щом не желае да играе за родината, какъв е? Колко работни дни има? Направил ли е нещо?Стилиян Петров е рационален и образован човек. Знае какво приказва. Всеки може да се кандидатира. Отива със своята позиция, в случай че го изберат - изберат. Даже и Йоло Денев може да се кандидатира”, съобщи Венцислав Стефанов.
Славия се завърна в България с чартъра на Левски, с който се прибраха и втородивиционните Монтана и Пирин и юношеският народен тим (до 19 години).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР