Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи любопитно изказване пред Sportal.bg

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи любопитно изказване пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Откраднаха ни среброто! Ще разглася всичко!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи любопитно изявление пред Sportal.bg след успеха на " белите " с 3:1 над Лудогорец. Босът на най-стария столичен клуб се закани, че ще изнесе забавни обстоятелства, свързани с футболното съдийство.

" Доволен съм от мача, несъмнено. Спечелихме бронзовите медали, което не е малко, само че можеше да бъдем и втори. Един арбитър ни открадна сребърните медали! Даже през днешния ден приказват срещу мен - не им изнася, когато човек им каже истината в очите. Цяла България видя по какъв начин ощетиха Локомотив (Пловдив) против ЦСКА. Излиза, че аз приказвам срещу съдийството. Не, просто споделям истината.

Такива като Костадин Стоичков, който сменя съдиите под давление на футболни президенти и на краткотрайно изпълняващи длъжността президенти на БФС, нямат място като ръководители на Семеен кодекс.

И през вчерашния ден им споделих, че не трябва да протягат ръка на децата поради родителите. Ще изнеса доста данни! Ще кажа доста неща! За Костадин Стоичков и за съдийската компания.

Как по този начин Ивайло Стоянов за три мача два пъти се среща със Славия? Как по този начин се случва? Защо се случва? Казвам му 1000 пъти, че той и целият му екип е на Гриша Ганчев. Видяхте какво направиха на Локомотив (Пловдив). С обикновено съдийство Локомотив щеше да победи ЦСКА, а Славия щеше да е на второ място.

Костадин Стоичков се намеси директно в определянето на класирането в " А " група. С дейностите си, с назначанията на съдии. Като се прибера, ще разглася всичко! Българската общност би трябвало да знае. Те ни откраднаха сребърните медали.

Яд ме на съдийската комисия и на шефа на съдиите. Той директно се набърква в определянето на класирането в българския футбол. Кръгът " Царско село ", Гриша Ганчев са добре известни по какъв начин работят със съдиите. Преди години Стойне Манолов доста държеше този арбитър да му свири един мач. Сега Гриша Ганчев държи. Явно този арбитър е комфортен за поръчки. Учудвам се.

Дайте да забележим по какъв начин се дефинират съдиите. Нали споделиха, че ще изкарат кои съдии са свирили на Славия. Хайде изкарайте ги! Защо не го създадат?! Бившият началник на съдиите беше изпъден от краткотрайния президент, тъй като не го бил поздравил четири дни от встъпването в служба. Изгони този и назначи този, който е добър послушник. Сменя съдии, когато му кажат, прави всичко, каквото желаят.

Послушко е. На един мач ми смени съдията. Пак кръга " Царско село ". И се оправдаваше, че Мишо Касабов... Аз му споделих оня ден: " Ако не можеш да бъдеш независим, подай си я оставката ". Искам нещата да бъдат ясни и транспарантни. За мен е обикновено подобен човек да си подаде оставката.

За Левски нямам какво да кажа. За Левски или положително, или нищо ", сподели Венцеслав Стефанов пред Sportal.bg . efbet Лига 31 кръг, неделя 12 юли  Славия 3:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР