Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg изказването пред

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg изказването пред
Коментари Харесай

Венци: Няма проблем, Ботев явно забравя добрините ни! Да си направят тестове в четвъртък

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg изявлението пред нашата медия на прокуриста на Ботев (Пловдив) Асен Караславов. Последният съобщи изрично, че мач сред " белите " и " канарчетата " ще има, макар деветимата инфектирани с COVID-19 в отбора от " Овча купел ".

" Ще играем, няма проблем. Не се дразня на Асен. Сигурен съм, че в случай че зависеше от него, нещата щяха да се развият по различен метод. Над него обаче има клакьори и режисьори, няма проблем - дано играем. Ако би трябвало, ще излезем с юношите, пък каквото ще да стане.

В Ботев очевидно не помнят за добрините, които сме им правили през годините. Само един образец - желаеха ми Царската купа, дадох им я. На никой различен не сме я давали. Добрините обаче се не помнят. Нищо - нали знаете, че един път дамаджана за вода, повторно, на третия път се чупи! Нека тогава в Ботев си създадат проби в четвъртък и да разгласят резултатите. Да забележим има ли и при тях инфектирани, няма ли.

И още нещо - аз в действителност се трансфорах в спонсор на РЗИ. Донор. Всеки ден даваме по 3000 лв. за проби. Къде ще му излезе краят по този начин?! БФС по какъв начин да покрие тези разходи, БФС да не е БЧК! Трябва отношение да вземе здравното министерство, противоречивото министерство, страната като цяло. Всеки по 3000 лева… И то, от време на време не са сигурни тези проби. На Емил Виячки му правихме три пъти спомагателен тест, който да удостовери първия позитивен. Три пъти по-късно негативен и най-после му позволиха да играе ", сподели Стефанов. efbet Лига 10 кръг, неделя 25 октомври  ЦСКА 1948 5:1краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР