Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов коментира днешното равенство на

...
Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов коментира днешното равенство на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Не съм сигурен, че новият премиер е достатъчно запознат с проблемите

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов разяснява днешното тъждество на „ белите “ против ЦСКА 1948 на стадиона в Бистрица, работата на Златомир Загорчич, цялостното показване на отбора от Овча Купел през есенния полусезон, както и нестихващите обвинявания сред лагерите на Димитър Бербатов и Борислав Михайлов.

„ За страдание една наша неточност ни остави с 10 индивида, само че се бориха момчетата, би трябвало да се каже. Логично ЦСКА 1948 изравни с човек повече. Поставям на тима доста добър като оценка за полусезона, само че ни следва работа “, стартира Стефанов.

„ Виждаме, че съвсем всички тимове са с изравнени сили. Сега ще се види тези, които бяха спонсорирани непозволено, до каква степен ще стигнат. Не мога да ви кажа дали ще се разделим с някой, това е работа на треньора. Момчетата си повярваха. Загорчич е най-подходящият треньор за Славия. Има всички качества и аз считам, че ще се развие още повече “, проучва той.

„ Аз не съм сигурен, че новият министър председател е задоволително осведомен с тематиката и е споделил това, което се тръби. Ако вникне в същината на казуса, ще види, че нещата не са по този начин, както са показани. Всички имаме неточности, освен Боби. Аз споделих и преди в едно изявление – Бербатов е пристигнал да ръководи, не да направи нещо. Човек може да ръководи, когато познава материята. Не желая да разясня случаите с подкупите по време на конгреса “.

„ Иска ми се страната да огледа към всички спортове, това е бъдещето – на младите. БФС ще продължи да бъде деен в подпомагането на младите. От новите ръководещи зависи те по какъв начин ще гледат на това “, приключи президентът на „ белите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР