Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, даде специална пресконференция за

...
Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, даде специална пресконференция за
Коментари Харесай

Венци Стефанов за вандалите от мача с ЦСКА: Затвор, глоба и на следващия мач като пеперудки

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, даде специфична конференция за годишнината на „ белия ” клуб. През седмицата Славия навърши 110 години от своето учредяване. Разбира се, босът на столичани приказва и за събитията от дербито с ЦСКА в неделя, когато почитателите на „ червентие ” изпочупиха близо 1300 седалки.

Стефанов прикани страната да накаже виновните за случаите лица.

„ Повечето от вас са ходили на игрища отвън България. Аз съм ходил на доста. Единствени близки до нашия нрав съм виждал на мачовете Партизан и Звезда, само че не на стадиона, а отвън него. И в този момент бях на Барса и Реал, Реал победи с четири гола. Нямаше никакви проблеми.

В никакъв случай баските не са по-културни от българите. Заявявам го отговорно, само че имат страна и закони, които се съблюдават. Полицията не би трябвало да се крие и да споделя стюардите да се оправят. Ако БФС вземе решение и накаже ЦСКА. Една част от почитателите ЦСКА ще кажат, че желаят да им вземат купата. Полицията може доста елементарно да ги откри кои са. Затвор, санкция, и на идващия мач ще бъдат като пеперудки. Като пеперудки ”, разяснява Стефанов.

" Обаче, колкото пъти споделяме, че плащаме хиляди левове на полицията, те стоят извън и си пушат цигарите и гледате сеира. Не упреквам стюардите. Какво ще създадат против тази навалица. Тук е страната. Когато имаме страна и здрава ръка.. Щели да показват 100 индивида пред министерството. Ако ще 100 хиляди да протестират…

Гледахте мача с Унгария. Видяхте бази, игрища. Те по-големи ли са от нас? Имат ли море, планини? Равни като тепсия. Трябва някой да удари по маси. Тоя, който пристигна и прекъсне уличната престъпност. Той ще бъде министър председател до края на живота си без значение по какъв начин се споделя.

Не ми е работа какви би трябвало да бъдат наказванията, тъй като ставам страна. Не желая да пазя Левски и ЦСКА. От почитателите на Левски съм бил отчаян. Не съм предполагал, че почитателите в миналото ще създадат това. Не съм предполагал, че има такива вандали. Защото трансферирате към футболния съюз? Държавата! Тя не би трябвало да санкционира Гриша Ганчев и ЦСКА,а  тая група наркомани. Едно време чукаха камъни, а след това излизат като пеперудки. Преди началото на шампионата би трябвало да се слагат ясно разпоредбите. При вандализъм, при строшаване, това са наказванията и би трябвало да се съблюдават. При Левски и ЦСКА, в случай че няма здрава ръка, аз не бих пратил детето си на този мач.

ЦСКА заплащат, малко по-така, но заплащат. Левскарите не могат да си решат кой да води бащина тайфа, ти искаш да заплащат на Славия. Ние сме им последната грижа. Заявявам и на Левски, и на ЦСКА ще бъда по 100 лв. билетите. Кой си заплати, да заповяда, пък дано чупи.

Гриша Ганчев какво да направи? Липсват ли ти първите 7 години, нашмъркан като прасе и да отидеш на стадиона да трошиш. И това желаят да ме убеди, че полицията не може да го хване?

БФС няма тези права. Той не може да спре, аз не пазя Борислав Михайлов. Знам, че в този момент е съвременно да плюете Боби. Сигурно има доста неточности, този който пристигна и той ще позволява неточности. Футболният съюз може ненапълно. Ако се одобри, че за обещано нарушение се лишават точки. Той обаче не може да накара стадото да си изхвърли мършата. Фенклубовете са първите, които могат да глобяват тези хора. След това е страната. БФС може да постанова санкции за бомби и той го прави и си събира задоволително пари.

Вандализмът може само да бъде спрян със глоба от страната. След като всички страни са го създали това нещо, само при нас е чупят стадионите. Бият се, карат се, в Гърция чупят светофари, само че на стадиона никакви вреди ", сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР