Президентът на Щутгарт Александър Верле заяви, че разбира защо много

...
Президентът на Щутгарт Александър Верле заяви, че разбира защо много
Коментари Харесай

Президентът на Щутгарт разбира притесненията на феновете в Германия за плановете на местната футболна лига

Президентът на Щутгарт Александър Верле съобщи, че схваща за какво доста последователи не са съгласни с проектите на Германската футболна лига (ДФЛ) да продаде елементи от акциите си на вложители. Той съобщи, че концепцията би трябвало да бъде показана по по-добър метод от Лигата.

" Те се опасяват, че парите ще заминат по сметките на футболисти и сътрудници. Германската футболна лига би трябвало да изясни в детайли, че това няма безусловно да се случи ", съобщи той.

В Германия към момента съществува правилото " 50+1 ", съгласно което вложителите нямат право да имат мажоритарен дял от клубовете. Изключение вършат Байер (Леверкузен) и Волфсбург. Продажбата на права е метод тази спънка за спомагателни вложения да бъде заобиколена.

Заинтересованите компании имаха период до 24 април да изпратят предложения на Германската федерация за % от правата за лъчение на футболни срещи в идващите сред 20 и 30 години.
 Фортуна (Дюселдорф) с вход свободен на клубния си стадион от идващия сезон Фортуна (Дюселдорф) с вход свободен на клубния си стадион от идващия сезон
Верле има вяра, че е " в полза на немския футбол, надлежно и на почитателите, да има вложения във значими сфери като дигитализацията ". Според него спомагателните доходи ще поддържат актуалните цени на билетите и даже могат да ги понижат в идващите години.

Той обаче е песимистичен към концепцията на Фортуна (Дюселдорф) да предложи свободен вход за почитателите. " Добре е, че във Фортуна мислят интензивно за цените на билетите. Аз обаче виждам на свободния достъп като на нещо непостижимо за клуб от първа дивизия ", сподели още Верле.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР