Президентът на Септември - Румен Чандъров, взе решение кой да

...
Президентът на Септември - Румен Чандъров, взе решение кой да
Коментари Харесай

Румен Чандъров: Желанието ни е в Септември да развиваме и млади треньори

Президентът на Септември - Румен Чандъров, взе решение кой да наследи Красимир Балъков като старши треньор на водача във Втора Лига.

" След изненадващото овакантяване на Красимир Балъков взех решение човек, осведомен с работата в клуба, да застане на треньорския пост. Това е Иван Гешев от дубъла ", съобщи Чандъров за dsport.

" Когато желаеме да развиваме нашите футболни фрагменти от школата, обикновено е треньорът на първия тим също да е осведомен с активността на клуба. Иван Гешев отдавна работи при нас и мисля, че е подобаващ да се оправи със дилемите, които имаме - да постанова наши юноши в първия тим и да преследва високите цели в класирането, завръщане в Първа лига.

Спортно-техническото управление ще го поддържа, с цел да може Септември да успее. Желанието ни е да даваме късмет освен на младите футболисти, само че и на младите треньори ", добави Чандъров, като посочи, че Иван Гешев ще встъпи в служба в понеделник, тъй като има ангажимент с втория тим. До началото на идната седмица Балъков ще продължи да води Септември.
 Иван Гешев сменя Балъков в Септември
Иван Гешев сменя Балъков в Септември

Гой ще подпише дълготраен договор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР