Президентът на САЩ Доналд Тръмп се оплака от решението на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се оплака от решението на
Коментари Харесай

Тръмп се оплака от забавяне на процедурата по импийчмънта му

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се оплака от решението на Нанси Пелоси - ръководител на Камарата на представителите, да забави предаването на процедурата по импийчмънт на Сената, което ще проточи процеса в следената от републиканците горна камара на Конгреса.

" Това е толкоз непочтено ", сподели Тръмп на конференция на консервативни студенти във Флорида, проведена от консервативната организация " Turning Point USA " ( " Повратна точка Съединени американски щати " ). " Те нарушават Конституцията ", добави той, представен от БНР.

Пелоси отхвърли да съобщи процедурата на Сената, частично с цел да даде по-добри благоприятни условия за договаряния на демократите в горната камара на Конгреса, до момента в който те се пробват да договорят разпоредбите за процеса. Лидерите на републиканците и демократите в Сената не съумяват да се договорят дали ще бъдат позволени нови свидетели и дали те ще дават показания пред сенаторите. 

Очаква се Тръмп да бъде оневинен и по двете обвинявания, а процедурата да стартира през януари 2020 година.

Президентът на Съединени американски щати похвали републиканците от Камарата за единството в гласуването против решението за импийчмънт. Президентът подкани младите консерватори да се опълчват на " радикалната левица ", наблягайки, че " всеки от вас е на предната линия на битката за отбрана на нашия метод на живот ". " Радикалната левица няма късмет против млади консерватори, които слагат Америка преди всичко ", добави той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР