Президентът на САЩ Доналд Тръмп планира да участва в насрочения

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп планира да участва в насрочения
Коментари Харесай

Тръмп ще участва в следващия дебат с Байдън

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп възнамерява да взе участие в планувания за другата седмица идващ спор с претендента на демократите на изборите другия месец Джо Байдън, съобщи ДПА, като се базира на негов представител.

" Президентът има намерение да води спор ", сподели Тим Мърта пред телевизия Фокс нюз по-малко от един час откакто Тръмп напусна военния медицински център " Уолтър Рийд ", където бе лекуван, откакто се болести с новия ковид, заяви Българска телеграфна агенция. Вторият спор сред президента републиканец и претендента на демократите на президентските избори в Съединени американски щати на 3 ноември е плануван за 15 октомври в Маями. Предвидено е Тръмп и Байдън да дават отговор на въпроси на гласоподаватели.

Имаше опасения, че президентът към този момент може да е бил инфектиран с ковид по време на първия си спор със своя противник в Кливланд преди седмица, когато те бяха на разстояние от два метра. Тръмп и Байдън надлежно са на 74 и на 77 години и са в рисковата категория.

Кандидатът на демократите няколко пъти даде негативна проба на тест за ковид през последните дни и изрази подготвеност да взе участие в идващия спор, в случай че здравни специалисти потвърдят, че това ще е безвредно за него. За на следващия ден в Солт Лейк Сити е очакван дебатът сред вицепрезидента републиканец Майк Пенс и кандидатката на демократите за поста Камала Харис. Двамата ще бъдат разграничени от плексигласова бариера, заяви представител на щаба на демократите, съобщи AFP.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР