Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази възмущението си по време

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази възмущението си по време
Коментари Харесай

Тръмп нарече Хаити и Африка “вонящи дупки

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази възмущението си по време на среща при закрити врата , че в страната идват хора от " вонящи дупки ", обявиха източници пред СиЕнЕн.

Той има поради страни от Африка и други страни от третия свят.

Американският водач по пошъл метод отхвърли двупартийно предложение за имиграцията на среща в Белия дом.

Един от източниците, осведомени с извършена в Овалния кабинет среща със сенатори в четвъртък, удостовери, че Тръмп е попитал за какво Съединени американски щати одобряват имигранти от такива страни, които са " вонящи дупки ".

Демократичният сенатор от Илинойс Дик Дърбън и републиканецът от Южна Каролина Линдзи Греъм показаха проект на Тръмп, в който е заложено орязване на визовата лотария на половина и по искане на афроамериканската политическа организация Congressional Black Caucus останалите ще дойдат от африкански страни и страни от Карибите.

Друг източник акцентира, че езикът от двете страни по време на диалозите е бил нецензуриран.

Когато Дърбън загатнал Хаити, Тръмп почнал да пита за какво Съединени американски щати желаят хора от Хаити и Африка, а не от страни като Норвегия.

" Вашингтон поуст " написа, че мненията на президента са " шокирали " присъстващите законодатели . Говорител на Белия дом не отхвърли, че Тръмп е употребявал фразата " вонящи дупки ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР