Президентът на САЩ Доналд Тръмп избухна заради продължаващото разследване за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп избухна заради продължаващото разследване за
Коментари Харесай

Тръмп избухна срещу човешката измет - разследващите го за импийчмънта

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп избухна поради продължаващото следствие за импийчмънт в серия от туитове, в които упреква проверяващите, че са " човешка сган ", оповестява " Индипендънт ".

" Лъжите на корумпирания политик Адам Шиф нарастват с всеки минал ден. Продължавайте да се борите мощни републиканците, вие си имате работа човешка сган.... в на най-несправедливите чувания в американската история ", написа Тръмп.

Избухването на Тръмп е преди свидетелски показания на Фиона Хил, чиновник на Национална сигурност, която се чака да подлага на критика опитите на републиканците да разпространяват доктрина, че точно Украйна, а не Русия, се меси в президентските избори през 2016 година в Съединени американски щати.

И откакто Гордън Съндланд, американският дипломат на Европейски Съюз и изтъкнат донор на Тръмп, нанесе сериозен удар в борбата на президента против импийчмънта, като разгласи, че непосредствено притиска Украйна да проверява Джо Байдън, неговия политически противник.

По-рано Тръмп се появи по " Фокс нюз " и разкри, че е помолил шефа на Apple Тим Кук да помогне за построяването на 5G мрежови благоприятни условия в Съединени американски щати.

" Републиканската партия и аз през вчерашния ден имахме популярен ден във връзка с подправения импийчмънт. И въпреки всичко, когато се прибрах в Белия дом и ревизирах новините в огромна част от малките екрани... репортажи за едно и също събитие - Фалшиви и корумпирани вести ", написа Тръмп.

" Боб Мълър, след две години и 45 милиона $, прегледа всичките ми финансови средства и моите налози и не откри нищо. Сега ловът на вещици продължава с локалните прокурори на демократите в Ню Йорк да преразглеждат всяка финансова договорка, която съм правил в миналото ", продължава той.

" Това в никакъв случай до момента не се е случвало с президент. Това, което вършат, не е законно. Но аз съм чист и когато пусна финансовия си доклад (решението е мое) някъде преди изборите, той ще покаже единствено едно - че съм доста по-богат, в сравнение с хората даже си мислят - и това е хубаво нещо, работа, работа, работа ", изяснява американският президент.

По сумите му, " през целия си живот следя по какъв начин хората вършат телефонни диалози. Слухът ми е страховит. Никога когато съм гледал човек, който организира диалог и не е на високоговорителя, не съм успявал да чуя или схвана диалог. Дори съм се опитвал, само че безрезултатно. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР