Президентът на САЩ Доналд Тръмп иска да освободи американците от

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп иска да освободи американците от
Коментари Харесай

Тръмп ще махне данъка върху заплатите заради коронавируса

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп желае да освободи американците от налог върху заплатите до края на годината според стратегия за намаляване на следствията от разпространяването на ковид. Съобщението направи ръководителят на Националния стопански съвет на Белия дом Лоурънс Кадлоу на брифинг с публицисти.

На среща с републиканци в Конгреса „ президентът е показал своите обосновани оферти за краткотрайно освобождение от налози върху работната заплата “, сподели Кадлоу, който назова самодейността „ данъчна почивка “. „ Той [Тръмп] пожела тя да продължи до края на годината “, добави Кадлоу.

Програмата планува помощ за „ хората с неплатени отпуски по болест “, както и отсрочка за налозите на дребните и междинните предприятия, а също помощ за някои закъсали браншове и браншове от стопанската система “. Присъствалият на брифинга вицепрезидент Майкъл Пенс сподели, че Тръмп предлага още да се заплащат отсъствията от работа по фамилни аргументи.

Тръмп е почнал разговор с самолетните компании и операторите на круизни кораби, които понасят огромни загуби от ковид. Наблюдатели акцентират, че с изключение на епидемията фактор за нарасналата обществена сензитивност на американския държавен глава са и идните президентски избори.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР