Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп води към момента в Пенсилвания според Едисън Рисърч

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския води към този момент в Пенсилвания пред противника си от демократите Джо Байдън. При преброени 89 % от подадените гласове Тръмп получава 50,5 %, а Байдън - 48,2 на 100 от гласовете, съобщи Ройтерс, като се базира на данни на "Едисън Рисърч ".

Пенсилвания е един от по този начин наречените колебаещи се щати, които са от основно значение за изхода от президентската конкуренция в Съединени американски щати.

В различен колебаещ се щат, Джорджия, при преброени 96 на 100 от подадените гласове, още веднъж съгласно "Едисън Рисърч ", още веднъж води Тръмп с 49,6 % против 49,2 на 100 за Байдън.
В американския Конгрес за пръв път бяха определени двама намерено хомосексуални, чернокожи мъже, съобщи ДПА.

Ричи Торес, 32-годишен демократ от Ню Йорк, победи противника си от републиканците и ще заеме място в Камарата на представителите, с цел да съставлява Южен Бронкс.
Торес дефинира себе си както като негър, по този начин и като латинос, заради което ще стане и първият намерено хомосексуален латинос в американския Конгрес.

Мондеър Джонс, 33-годишен демократ, беше определен да съставлява 17-ти конгресен изборен регион на Ню Йорк, който включва елементи от окръзите Рокланд и Уестчестър в щата Ню Йорк.
И двамата акцентираха скромния си генезис по време на акцията си предвид на това, че са израснали в небогати нюйоркски семейства, единствено с един родител.

Два дни след изборния ден в Съединени американски щати американските гласоподаватели към момента не знаят кой ще бъде президент през идващите четири години: настоящият Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския или номинираният от демократите Джо Байдън, отбелязва ДПА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР