Президентът на САЩ Джо Байдън е имал кратка среща с

...
Президентът на САЩ Джо Байдън е имал кратка среща с
Коментари Харесай

Джо Байдън е провел среща с Радев в Брюксел

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е имал къса среща с българския си сътрудник Румен Радев в Брюксел, заяви телевизия CNBC.

Джо Байдън се е видял и с испанския министър председател Педро Санчес, президента на Словакия Зузана Чапутова, черногорският министър председател Здравко Кривокапич, сътрудника му от Португалия Антониу Коща и от Люксембург Ксавие Бетел.

Срещата сред американския президент и българския му сътрудник бе доказана от " Дондуков 2 ". От прессекретариата на президента споделят, че двамата са обсъдили двустранните връзки. Досега от президентството не бяха съобщили за разговора с Байдън по време на срещата на върха на НАТО. Бяха публикувани само фотоси на Радев с президента на Франция Еманюел Макрон.

По време на брифинг в Брюксел Радев съобщи, че срещу президентската институция се работи с ченгеджийски похвати, визирайки видеокадрите с неговия консултант Пламен Узунов.

" Чух всевъзможни причудливи тълкования за срещата на моя секретар по правни въпроси и антикорупция, в това число и от предходния министър-председател. Явно фантазиите на някогашния министър председател извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато. Имам вяра, че рано или късно България ще има прокуратура, която ще се заеме с същинските закононарушения и грабежи. Тук казусът не е подобен. Не е укоримо, когато човек се среща с някогашен представител на Агенция " Митници ", който 20 години не е в тази система. Укоримо е, когато министър-председател разпорежда на настоящ началник на Агенция " Митници " да прикрива закононарушение, тъй като бил заречен някъде, както в тази ситуация „ Ало, Ваньо “, сподели още президентът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР