Президентът на Сърбия и председател на Сръбската прогресивна партия Александър

...
Президентът на Сърбия и председател на Сръбската прогресивна партия Александър
Коментари Харесай

Президентът на Сърбия отмени всичките си предизборни митинги

Президентът на Сърбия и ръководител на Сръбската прогресивна партия Александър Вучич е предложил на съвещание на Изборния щаб на неговата партия всички предизборни манифестации на партията, в това число огромният протест в Нови Сад и заключителният в Ниш, да бъдат анулирани, оповестява белградският вестник " Данас ".

Лидерът на Сръбската прогресивна партия не желае по никакъв метод да заплашва здравето на популацията, защото на предизборните събирания на най-силната партия в страната се очаквало наличие на огромен брой хора. Първият подобен протест е трябвало да се състои в петък в Нови Сад, на който се очаквало наличието на най-малкото 30 000 последователи на партията на Вучич. Вучич показал, че с организирането на всеобщи предизборни манифестации не желае да заплаши здравето на нито един човек, тъй като здравето и сигурността на жителите на Сърбия са над политиката, написа изданието, предава Българска телеграфна агенция.

След априлската актуализация на бюджета за 2020 година за превъзмогване на отрицателните последствия от пандемията от Ковид-19, е понижен плануваният доход от налози в държавната хазна, а с това и сумата за финансиране на разноските за акцията за парламентарните избори на 21 юни, оповестява в. " Политика ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР