Президентът на Съединените щати Джо Байдън каза на китайския президент

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън каза на китайския президент
Коментари Харесай

САЩ ще защитят американските работници от нелоялните практики на Китай



Президентът на Съединените щати Джо Байдън сподели на китайския президент Си Цзинпин, че Съединени американски щати би трябвало да защитят американските служащи и промишлености от " нелоялните търговски и стопански практики " на Пекин, се показва в изказване на Белия дом.

Той също по този начин е подчертал значимостта на " рационалните защитни загради, с цел да се подсигурява, че конкуренцията няма да се обърне в спор, като би трябвало да се поддържат отворени линиите за връзка ".

На извършената онлайн среща сред двамата водачи, Байдън е повдигнал и въпросите за китайските практики в Синдзян, Тибет и Хонконг.

Двамата президенти са разискали и общи въпроси като здравната сигурност и климатичната рецесия, като и въпроси, касаещи Северна Корея, Афганистан и Иран.

Президентът на Съединени американски щати " акцентира целта, който той слага, на широкообхватни вложения вкъщи, до момента в който ние се съгласуваме със съдружници и сътрудници в чужбина, с цел да поемем провокациите на нашето време ", показват от Белия дом.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР