Президентът на Русия Владимир Путин винаги е бил предпазлив, когато

...
Президентът на Русия Владимир Путин винаги е бил предпазлив, когато
Коментари Харесай

Кои са дъщерите на Путин и колко внуци има?

Президентът на Русия Владимир Путин постоянно е бил внимателен, когато става въпрос за фамилията му

През 2015 година по време на една от конференциите си той подцени въпрос за една от дъщерите му, разкрива

"Дъщерите ми живеят в Русия и са учили единствено в Русия, гордея се с тях. Те приказват свободно три непознати езика. Но в никакъв случай не разисквам фамилията си. С никого ", съобщи той.

"Всеки човек има право да живее живота и да го прави с достолепие ", добави той.

Той може и да не желае да ги посочва, само че други го вършат. Последният кръг от наказания на Съединени американски щати бяха ориентирани към най-голямата щерка на съветския президент - 36-годишната Мария Воронцова, както и другата му щерка - Катерина Тихонова, която е на 35 години.

"Вярваме, че доста от активите на Путин са скрити от членове на фамилията и по тази причина се насочваме към тях ", разяснява американски чиновник.

Двете са дъщери на Путин са от някогашната му брачна половинка Людмила. Двамата се венчаха през 1983 година, когато тя беше стюардеса, а той офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Бракът им продължи 30 години - интервала, когато Путин доближава до върха на съветската политика.

През 2013 година двамата се разделиха. Тогава Путин показа: "Това беше взаимно решение, ние съвсем не се виждаме, всеки от нас има собствен личен живот ", а тя добавя: "Той е изцяло удавен в работата си ".

Най-голямата им, Мария Воронцова, е родена през 1985 година Учила е биология в Санкт Петербургския университет и медицина в Московския държавен университет. Тя към този момент е учен и е съавтор на книга за занимателен напредък при децата. Също по този начин Воронцова е откривател в Изследователския център по ендокринология в Москва.

Тя също е бизнес дама. "Би Би Си " я разпознава като съсобственик на компания, която възнамерява да построи голям медицински център.

Мария e омъжена за холандския предприемач Йорит Йост Фаасен, който в миналото е работил в съветския колос "Газпром ". Някои изявления настояват, че двамата са разграничени.

Хора, говорили с нея след нашествието в Украйна, споделят, че тя поддържа татко си и има подозрения по отношение на интернационалните отчети за спора.

В съпоставяне със сестра си - Катерина Тихонова е доста повече в очите на обществеността, не на последно място поради гения си като танцьорка по акробатика.

През 2013 година се омъжва за за Кирил Шамалов, наследник на дълготраен другар на президента Путин. Сватбата им състоя в ски курорт, покрай Санкт Петербург. А двойката пристигнала на шейна, теглена от три бели коня.

Шамалов беше глобен от Съединени американски щати през 2018 година поради ролята си в енергийния бранш на Русия. Министерството на финансите на Съединени американски щати съобщи, че положението му се е подобрило фрапантно след брака. Тогава Тихонова и Шамалов се разделят. Тя работи в университетските среди.

Руският президент има и внуци. Той ги загатна през 2017 година, само че по този начин и не споделя какъв брой са.

"Относно моите внуци, единият към този момент е в детска градина. Моля, разберете, не желая те да порастват като някакви кралски принцове. Искам те да порастват като естествени хора ", добави Путин.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР