Президентът на Русия Владимир Путин се страхува да нанесе ядрен

...
Президентът на Русия Владимир Путин се страхува да нанесе ядрен
Коментари Харесай

Путин блъфира, но мнозина вярват в лъжите му

Президентът на Русия Владимир Путин се опасява да нанесе нуклеарен удар. Това съобщи Вадим Денисенко, консултант към украинското вътрешно министерство, представен от организация УНИАН.

„ Путин, несъмнено, блъфира, от моя позиция. Той лъже. Той в никакъв случай няма да изстреля нуклеарна ракета през живота си, само че за жалост мнозина в света одобряват тази неистина от Путин задоволително съществено “, съобщи Вадим Денисенкo. „ И някои страни и водачи стартират да се чудят дали Путин споделя истината или не. Въпреки че от моя позиция през тези над 20 години беше ясно, че той в никакъв случай не споделя истината. Путин се опасява да нанесе какъвто и да е нуклеарен удар. И това в действителност би трябвало да бъде предадено на нашите другари в чужбина “, съобщи Вадим Денисенко. Според него поради нападателните изказвания от страна на Кремъл някои западни страни стартират да се чудят дали да дават оръжия на Украйна, което е неприятен сигнал.

На 24 февруари съветската войска предприе непредизвикана пълномащабна война против Украйна по разпореждане на Путин. През последните седмици Русия даже си разрешава да насочва военни закани към НАТО, макар доста скромните си военни благоприятни условия, както се вижда в Украйна. Руската войска употребява средновековни тактики, нападна цивилни невъоръжени жители и нанася безразборни ракетни удари, макар че медийната агитация в Москва приказва за „ високопрецизни удари по военни цели “.

Путин предизвести през вчерашния ден, че Русия ще нападна нови цели, в случай че Западът достави на Украйна ракети с по-голям обхват, и добави, че новите оръжейни доставки за Киев ще доведат до " удължение на спора ". Ако такива ракети бъдат доставени на Украйна, " ще си създадем съответните заключения и ще използваме оръжията си, с цел да нанасяме удари по цели, които до момента не сме атакували ", сподели Путин в изявление за съветската държавна телевизия " Россия-1 ". Президентът не посочи нито обсега на съветската реакция, нито какви цели възнамерява да нападна Русия, в случай че западните страни стартират да доставят на Киев ракети с по-голям обхват.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР