Президентът на Русия Владимир Путин поръча на ФСБ - Федералната

...
Президентът на Русия Владимир Путин поръча на ФСБ - Федералната
Коментари Харесай

Путин насъсква ФСБ срещу националните предатели

Президентът на Русия Владимир Путин поръча на ФСБ - Федералната работа за сигурност, да не не помнят за предателите, направили закононарушения срещу Русия, да ги издирят един по един, тъй че те да получат наказване без период на валидност.

Путин взе участие в национално съвещание на Федералната работа за сигурност, на което обърна особено внимание за опитите на диверсионно-терористични групи да обхванат на територията на Русия. " Когато аз споделих за тези предатели, аз апелирам, по този начин както в никакъв случай до този миг, да не се не помни, кои са те и да се открият ", цитира думите му държавната организация ТАСС.

" Ние ще ги наказваме без отминалост и без значение къде се намират те ", заканва се Путин.

Искането на Путин се показва като молба към ведомството да отдели задоволително внимание на това направление в своята активност, " с цел да не пострада никой различен ".
 Христо Грозев чака още съветски
Христо Грозев чака още съветски " изстрели Навални " за шантаж на Запада

Да свалим родовите очила и да сме готови за най-лошия сюжет

В речта си пред  Федералната работа за сигурност (ФСБ), главният правоприемник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) от руската ера, съветският президент Владимир Путин и в искането  да помогне на съветските компании да разбият западните наказания и да разширят въздействието си на нови пазари по света.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР