Президентът на Русия Владимир Путин определи изхвърлянето на страната от

...
Президентът на Русия Владимир Путин определи изхвърлянето на страната от
Коментари Харесай

Путин не вижда вина на руската държава в допинг скандала

Президентът на Русия Владимир Путин дефинира изхвърлянето на страната от всички огромни, спортни събития в идващите 4 години, като " политически стимулирано ", съобщи БГНЕС.
Путин сподели, че наказването, наложено от Световната антидопингова организация (УАДА) " опонира на Олимпийската харта на МОК ". Руският президент добави, че Москва има учредения да апелира и може да го направи.
" Няма защо да бъде укоряван Руския олимпийски комитет и няма защо да бъде глобен. Страната би трябвало да вземе присъединяване в шампионатите под личния си байрак ", сподели Путин.
Президентът на Русия счита, че не може да има групови санкции и последствия за хора, които нямат нищо общо с осъщественото нарушаване. " От времето на римското право, наказването се постанова на съответния провинен ", уточни Путин.
Русия беше осъдена от УАДА да не взе участие на Олимпийските игри в Токио, за Зимната Олимпиада в Пекин, както и действително на идващото Световно състезание по футбол в Катар, само че следва обжалване пред Спортния трибунал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР