Президентът на Русия Владимир Путин коментира пред своя венецуелски колега

...
Президентът на Русия Владимир Путин коментира пред своя венецуелски колега
Коментари Харесай

Путин към Мадуро: Подкрепяме преговори между правителството и опозицията

Президентът на Русия Владимир Путин разяснява пред своя венецуелски сътрудник Николас Мадуро на договаряния в Москва, че Русия поддържа разговора сред държавното управление и опозицията , с цел да откри излаз от политическата рецесия във Венецуела, оповестява " Ройтерс ".

Опозицията на Венецуела съобщи по-рано този месец, че разговорът с посредничеството на Норвегия за опит да позволи рецесията във Венецуела, е завършил , шест седмици откакто държавното управление на Мадуро приключи присъединяване си.

Представителите на Мадуро се отдръпнаха през август , в символ на митинг против американския президент Доналд Тръмп поради стягане на глобите.

Москва е един от най-големите поддръжници на Мадуро против това, което дефинира като старания на Съединени американски щати за подкопаване.
 Венецуела освободи зам.-председателя на Народното събрание
Венецуела освободи зам.-председателя на Народното събрание

Самбрано бе арестувяан през май

" Русия поредно поддържа всички законни управляващи на Венецуела , в това число институцията и Народното събрание на президента . И сигурно поддържаме разговора, който вие, господин президент, и държавното управление, организирате с опозиционните сили. Считаме, че всяко отменяне на разговора е ирационално, нездравословно за страната и носи единствено закани за благосъстоянието на популацията ", разяснява Путин, представен от ТАСС.

Той добави, че Москва постоянно поддържа законните управляващи .

Путин отбелязва и съдействието на Москва и Каракас във военно-техническата област , което преди всичко е обвързвано със отговорностите на Русия за обслужване на съоръжение, добито от Венецуела. Според него става въпрос за доставката на аварийни елементи и основаването на сервизни центрове . " Цялата тази работа върви по график, в прецизно сходство с нашите съглашения ", добавя съветският президент.

Путин напомня и огромните капиталови и енергийни планове във Венецуела , отбелязвайки, че " Русия като цяло е вложила почти 4 милиарда $ във венецуелската стопанска система ".
 Разследват Гуайдо за връзки с наркотрафиканти от Колумбия
Разследват Гуайдо за връзки с наркотрафиканти от Колумбия

Заради фотоси, оповестени в обществените мрежи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР