Президентът на Роскосмос Дмитрий Рогозин коментира в своя канал Телеграм

...
Президентът на Роскосмос Дмитрий Рогозин коментира в своя канал Телеграм
Коментари Харесай

Президентът на Роскосмос: НАТО лъже, ЦРУ убива наши генерали

Президентът на " Роскосмос " Дмитрий Рогозин разяснява в своя канал Телеграм изказването на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг за Украйна. Пред " Welt am Sonntag " Столтенберг сподели, че Северноатлантическият алианс поддържа Украйна, само че няма да стане страна в спора.

Рогозин счита, че думите на шефа на алианса са неистина и двуличие и добавя: " НАТО подкрепял Украйна, само че няма да става страна в спора, с цел да избегне разпространяването на бойние дейности към други страни, споделя лицемерният и лъжовен общоприет секретар на НАТО Столтенберг... "

Руският представител реагира и на изявление на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс за продан на разследващи данни сред Съединени американски щати и Украйна, довели до потапянето на съветския ракетен крайцер " Москва ". Бърнс опроверга тези изявления в щатската преса и ги назова " безконтролно, доста рисковано и рисково деяние ".

Смята се, че американското разузнаване е предало на Киев сведения за местонахождението на крайцера " Москва " и за други съветски военни обекти. Това е разрешило на украинците да локализират и убият съветски генерали на бойните полета в Украйна.

Обръщайки се към шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ, Рогозин написа: " Мистър Бърнс, не може да замажете директното присъединяване на Централно разузнавателно управление на САЩ в убийствата на съветски военни и в предаването на разследваща информация, както и на галактически услуги за връзка и наблюдаване, осъществени от орбиталните групи на Съединени американски щати, включително " Старлинк "... Ние не сме отмъстителни, само че сме зли и имаме добра памет ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР