Президентът на Република България, г-н Румен Радев Румен Георгиев Радев

...
Президентът на Република България, г-н Румен Радев Румен Георгиев Радев
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев посети фабриката на Рока България в гр. Каспичан

Президентът на Република България, господин Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, посети фабриката на Рока България в гр. Каспичан, част от Групата Roca. Компанията е ангажирана с дизайна, производството и продажбите на артикули за пространството на банята.

Фабриката в Каспичан означи своята 100-годишнина през 2019г. Това е най-старото дружество за произвеждане на произведения от хигиеничен порцелан в България, а понастоящем – най-голямата фабрика на компанията Roca на Балканите и една от най-модерните в Европа.



Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на се срещна с Димитър Дойнов, Изпълнителен шеф на Roca за Югоизточна Европа, както и с останалите мениджъри на отдели в Рока България. Те показаха високите фирмени стандарти на Roca, както и другите софтуерни решения в производството, учредено на последните трендове в дизайна и нововъведенията. В срещата взе участие и Кметът на Община Каспичан, госпожа Милена Недева.

Лято 2020 идва със специфични предложения за ремонт на банята от Roca

В световен мащаб, компанията Roca участва на 170 пазара, на 5 континента, като предлага всички типове продуктови групи за пространството на банята: произведения от хигиеничен порцелан, смесителни акумулатори, акрилни вани и поддушови корита, паравани и душ кабини, мебели за баня, аксесоари; има обособена дивизия и за керамични плочки. Богатството на продуктовата гама разрешава на компанията да предложи на клиентите си решения за изцяло обзавеждане на банята посредством неповторими сбирки, освен това във всички пазарни сегменти. Днес в Група Roca работят 23,900 души, в 82 индустриални предприятия, в 19 страни.



Отличителни черти на компанията Roca са дизайнът и търсенето на новаторски решения, перфекционизъм при работа, блян продуктите да бъдат покрай потребностите на клиентите и пазара, както и непрекъснатото използване на устойчиви решения.

За Roca

Roca e компания за дизайн и произвеждане на артикули за баня, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. След повече от 100 години активност, все още в компанията работят 23,900 души, в 82 индустриални предприятия. Компанията осъществя продукцията си в 170 страни.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР