Президентът на най-престижната ММА организация в света UFC Дейна Уайт

...
Президентът на най-престижната ММА организация в света UFC Дейна Уайт
Коментари Харесай

Аманда Нунеш получи нов съперник за главната битка на UFC 289

Президентът на най-престижната ММА организация в света UFC Дейна Уайт съобщи, че третата борба сред Аманда Нунеш и Джулиана Пеня пропада, защото Пеня е получила травма. Венецуелката ще бъде заместена от Ирен Алдана и по този начин въпреки всичко Нунеш ще стъпи в клетката на 10-и юни във Ванкувър, Канада.

Уайт добавя, че става въпрос за травма в ребрата на Пеня. Нунеш и Пеня държат по една победа в борбите посред им. На събитието UFC 269 Пеня шокира света, като нокаутира Нунеш, само че в реванша на UFC 277 Нунеш си върна купата с доминантно показване в пет рунда.
 Аманда Нунеш съкруши Джулиана Пеня в жесток пердах Аманда Нунеш съкруши Джулиана Пеня в жесток пердах
Преди загубата от Пеня Нунеш имаше пет следващи сполучливи отбрани в категория “петел ”. Нунеш е също по този начин и шампионка в по-високата категория “перо ”.

Алдана трябваше да премери сили с Ракел Пенингтън на 20-и май в спор за претендентското място в дивизията, само че наподобява, че от UFC са решили, че тя заслужава тази позиция и без този пердах. Мексиканката има четири победи в последните си пет срещи. Последните и две победи са реализирани с впечатляващи нокаути.

Освен с борбата Нунеш-Алмана, галавечерта UFC 289 в Канада ще зарадва ММА почитателите и с дуел сред някогашния първенец при 70-килограмовите Чарлс Оливейра и Бенеил Дариуш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР