Президентът на Международната федерация по гребане (ФИСА) Жан-Кристоф Ролан пристига

...
Президентът на Международната федерация по гребане (ФИСА) Жан-Кристоф Ролан пристига
Коментари Харесай

Шефът на световното гребане пристига в България

Президентът на Международната федерация по гребане (ФИСА) Жан-Кристоф Ролан идва в Пловдив за международното състезание по гребане за мъже и дами до 23 година Олимпийският и международен първенец от Франция оглави международното гребане през юли 2014 година, а през 2015-а посети България за планетарния шампионат до 23 години.  Ролан идва в София в четвъртък вечерта и ще остане до края на шампионата в неделя.

Само 87 минути бяха нужни на организационния комитет, с цел да приготви трасето за съревнование по гребане, откакто завърши европейското състезание по кану каяк за мъже и дами.  Подготовката за шампионата към този момент завърши и гребната база е изцяло подготвена за стартовете. 

За шампионата са упълномощени тъкмо 2017 души, представители на 54 страни. 854 са състезателите, разпределени в 326 лодки. Българите са Борис Йотов (скиф), Иван Колев (скиф, лека категория), Рангел Кацарски и Марио Симеонов (двойка скул) и Десислава Георгиева (скиф).  Официалното разкриване е през днешния ден от 19 часа в Античния спектакъл.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР