Президентът на Международната федерация по автомобилизъм Жан Тод направи интересно

...
Президентът на Международната федерация по автомобилизъм Жан Тод направи интересно
Коментари Харесай

Добра новина за Шумахер! Негов близък приятел разкри, че...

Президентът на Международната федерация по автомобилизъм Жан Тод направи забавно разобличаване за един от най-близките си - Михаел Шумахер. Германецът от години се възвръща от тежко увреждане на мозъка, откакто падна на главата си дни преди края на 2013 година, само че към този момент очевидно стартира да се връща към предходното си всекидневие.

Тод като че ли без да желае призна, че с германеца са гледали миналото Гран при на Бразилия и се възмути от многото реклами по немския канал, излъчващ конкуренцията.

" Гледах надпреварата в къщата на Шумахер в Швейцария. Гледахме го дружно, само че не ми харесаха многото реклами. Разбирам, че са частна телевизия и би трябвало да се устоят, само че това беше прекомерно. Иначе коментаторите им са положителни. Компетентни са, а това не е елементарно. Знам какъв брой е сложна тази работа и съм съветвал Михаел в никакъв случай да не подлага на критика публицистите ", изясни Тод в изявление за " Ауто Билд ".

Гледането на надпревари от Формула 1 е част от лекарските рекомендации към околните на Шумахер да подтикват мозъчната му активност с обичани и познати неща.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР