Президентът на Лудогорец Александър Александров бе награден със званието "Почетен

...
Президентът на Лудогорец Александър Александров бе награден със званието "Почетен
Коментари Харесай

Президентът на Лудогорец с голямо признание

Президентът на Лудогорец Александър Александров бе награден със званието "Почетен жител на Разград ". Той не скри насладата си от полученото самопризнание и приказва в залатан Общинския културен център в града:

"Приемам номинацията и избирането ми за почетен жител на Разград не като премия, а по-скоро като отговорност и обвързване. Отговорност и обвързване за бъдещи дейности в името на град Разград и хората. И ще направя всичко по силите си да го оправдая. "

Това сподели президентът на Лудогорец Александър Александров, откакто получи високото отличие. Призът му бе връчен нощес на тържествена гала в залата на Общинския културен център от кмета Денчо Бояджиев. Удостояването му със званието е за това, че с огромната си упоритост и твърдоглав труд е съдействал за сполучливото развиване на Лудогорец, като футболен хегемон, утвърждаващ спортния авторитет на Разград в народен и интернационален мащаб.
Александров изрече специфична признателност на почетните жители на Разград - Кирил и Георги Домусчиеви за доверието и безрезервната поддръжка във всичко обвързвано с Лудогорец, останалите планове и в персонален проект. Без тях - нищо нямаше да е същото, показа президентът на клуба.

Той благодари също и на всички свои сътрудници и другари в Лудогорец, които по думите му рискувайки персонално време и фамилии, се посветили напълно на идеята и задачата да създадат нещо значимо за района и за хората.

"Няма да не помни преди 11 години, когато полагахме основите на плана, чувството за съмнение и песимизъм у доста от вас - нещо изцяло противоположно на нашата амбицираност и решеност да развием клуб, съгласуван с най-високите управнически практики, знак на качество и триумф ", сподели още Александров.

Той изрече признателност и на Община Разград както и персонално на кмета за поддръжката, съдействието и за това, че са повярвали.

"Най-вече обаче Благодаря на хората. На жителите на община Разград и района, които във всеки един миг (лош, сложен или щастлив) стояха паралелно до клуба и подкрепяха (и подкрепят) една същинска идея за града (независимо дали бяхме във В, Б или в А група, в ЛЕ или в ШЛ). С това всички вие показахте, че заслужаваме да имаме това, което имаме през днешния ден и би трябвало да си го пазим ", означи президентът на Лудогорец.

Той бе безапелационен, че би трябвало да се поддържат положителните образци и положителните каузи и във всяка друга сфера, с цел да стане града едно още по-красиво и прелестно място за живеене на децата и родителите ни.

"Вие показахте, че можем да сме единни, а не разединени. Показахте, че единението не е непознато за българина. Показахте, че работи ли се чисто и безкористно, всички заставате зад него и подкрепяте до дъно. А всички дружно ли сме в положително и в неприятно - резултатите няма да закъснеят ", акцентира Александър Александров.

В изявлението си той уточни, че това самопризнание не е единствено за него.

"То е за всеки един човек, който повярва в плана и който го поддържа през цялото време и до ден сегашен, тъй като без тази поддръжка, нямаше да се получи. Ще не преставам да работя и да давам всичко от себе си и по силите си за нашия град ", съобщи президентът на Лудогорец.

"Силно имам вяра, че мотото на Лудогорец "най-доброто следва " ще важи с цялостна мощ и за всички наши съграждани и за Разград като цяло, с цел да се наредим до водещите градове, а за какво не и да сме първенци и всички дружно да превърнем града ни в знак на качество на живот, непорочност и сигурност. Аз съм оптимист. Продължаваме всички дружно напред ", добави Александър Александров.

Кирил Домусчиев бе почетен с най-високото държавно отлиие в региона на спорта "Венец на спечелилия ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР