Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски беше в отлично настроение

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски беше в отлично настроение
Коментари Харесай

Крушарски: Готови сме за Европа, футболистите взеха една камара пари и трябва да си ги заслужат

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски беше в чудесно въодушевление след нулевото тъждество против Септември (София) и класирането на отбора за финала за Купата на България. Той обаче разкритикува футболистите за представянето им в днешния дуел, в който, съгласно него, са “измъчили терена”.

“Човек няма смисъл да живее без вяра. Винаги съм бил оптимист. Класирането за финала е премия за труда ми. Аз съм стигал доста финали. Толкова, колкото вие не сте сънували. Да, в този момент има наслада и задоволство. От две години сме подготвени за присъединяване в Европа, само че го изпускаме с една точка. Нова селекция, в случай че спечелим купата? Не. Тези момчета са взели една камара пари, дано си ги заслужат”, съобщи Крушарски пред репортерите.

“Ако не съм уверен, че ще спечелим финала, щях ли в този момент да съм тук пред вас? Някога да съм споделил някоя нелепост? Каквото съм споделил, постоянно се е сбъдвало”, продължи в закачлив звук Крушарски.

“Какви положения? Днес футболистите си танцуваха… Това в случай че беше игра… Само мъчиха терена. Казах на водача да им каже да си платят нафтата. Ботев или ЦСКА? По-добре пловдивско дерби, само че и ЦСКА не е неприятен вид. Ще им покажем по какъв начин се играе футбол”, безапелационен беше босът на “смърфовете”. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР