Президентът на Германския футболен съюз Райнхард Гриндел проведе работна среща

...
Президентът на Германския футболен съюз Райнхард Гриндел проведе работна среща
Коментари Харесай

Боби Михайлов се срещна с президента на ГФС

Президентът на Германския футболен съюз Райнхард Гриндел организира работна среща с българския си сътрудник Борислав Михайлов по време на формалната си аудиенция у нас, оповестява уеб страницата на БФС.

Двамата ръководители разискаха детайлно опциите за съдействие сред федерациите в духа на обичайно положителните взаимотношения сред България и Германия на футболно равнище и показаха убеденост, че бъдещите взаимни планове ще бъдат от изгода и на двата съюза.

Както е известно, още при започване на годината Гриндел разгласи готовността си за образование на български треньори и съдии в Германия и за генералната обмяна на гении сред двете страни.

Освен като ръководители на съответните федерации, Михайлов и Гриндел са сътрудници и в Изпълнителния комитет на европейската футболна централа, където президентът на ГФС е отговорник точно за България.
В началото на годината той бе делегат на Конгреса на БФС; натоварената му стратегия тогава не му разреши да посети Национална футболна база " Бояна ", само че през днешния ден господин Гриндел изрази мощното си усещане от Дома на футбола в София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР