Президентът на Флорентино Перес не спести суперлативите към полузащитника на

...
Президентът на Флорентино Перес не спести суперлативите към полузащитника на
Коментари Харесай

Флорентино Перес разкри кой футболист на Реал заслужава "Златната топка"

Президентът на Флорентино Перес не спести суперлативите към полузащитника на " кралския клуб " Лука Модрич след финала за Суперкупата на Испания в Рияд. Столичани надвиха над Атлетик Билбао с 2:0, което им донесе трофея.
След края на церемонията по награждаването на неговия тим Перес отличи освен Лукас Модрич като състезател на мача, само че и вратаря Тибо Куртоа. Президентът на Реал добави, че левият бранител Марсело е същинска легенда на " лос бланкос ".
" Няма да счете, че се лаская, в случай че кажа, че Тибо Куртоа и Лука Модрич са най-хубавите футболисти на своите позиции в международния футбол. Лука в този момент се намира във фантастична форма и заради тази причина е заслужен да завоюва още една " Златна топка " ", сподели Перес.
" Що се касае до върха на Марсело, то той е жива легенда на нашия клуб. Целият стадион го аплодираше и аз съм доста благополучен, че той реализира това на място, където има толкоз доста почитатели на Реал ", съобщи президентът на клуба във връзка върха на Марсело за най-вече извоювани титли с Реал.
" Реал желае да побеждава във всеки шампионат, в който взе участие. Тази година стават 60 години, откогато за първи път станах член на този клуб, тъй че не преставам да работя в сходство с правилата, на които ни учеше Сантяго Бернабеу ", добави още Флорентино Перес.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР