Президентът на ФИФА - Джани Инфантино, скандализира света и феновете

...
Президентът на ФИФА - Джани Инфантино, скандализира света и феновете
Коментари Харесай

Неуважително! Босът на ФИФА си прави селфи пред отворения ковчег на Пеле!

Президентът на ФИФА - Джани Инфантино, скандализира света и почитателите на футбола. Роденият в Швейцария, само че също по този начин и с италиански паспорт началник, показва пренебрежение към гибелта на Краля на футбола Пеле. Босът си разреши да си направи селфи пред отворения ковчег на бразилската футболна легенда, а фотографията, обиколи стремително обществените мрежи.

Инфантино дойде по-рано през днешния ден в Сантос, където беше поклонението, преди вратите да бъдат отворени за почитателите, с цел да се сбогува с Краля. Силният човек в международния футбол беше съпроводен от Алехандро Домингес от КОНМЕБОЛ и Еналдо Родригес - президент на Бразилската футболна конфедерация.



Джани Инфантино се щракна с близки и другари на Пеле, както и чиновници на Сантос, пристигнали да отдадат последна респект на Краля на футбола.

Според мнозина постъпката на шефа на ФИФА е лицемерна, защото идва часове, откакто швейцарецът предложи на всички членове на организацията, да кръстят един стадион на името на легендата Пеле. Това негово решение бе признато с възторг измежду почитателите, само че направеното селфи пред ковчега на бразилската легенда, провокира доста отрицателни реакции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР