Президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) Александър Боричич пристигна

...
Президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) Александър Боричич пристигна
Коментари Харесай

Шефът на европейския волейбол: Най-важното е, че вече има публика

Президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) Александър Боричич дойде в Русе за финалната четворка на Златната лига.

Специално за bTV той изрази насладата си от завръщането на почитателите по трибуните, като се надява за идното европейско състезание обстановката с пандемията да бъде още по-овладяна.

" За мен най-важното е, че виждам аудитория. Виждам, че и на волейболистките им е прелестно. Когато се влага можем да виждаме аудитория по трибуните. Надявам се, че за европейското състезание обстановката ще е още по-добра. Най-важното е хората да са здрави, а с тази поддръжка те (волейболистките) ще играят в действителност по-добре ", сподели Боричич пред bTV.

Снимка: cev.eu

България ще бъде измежду четирите страни-домакини на шампионата на Стария континент при дамите, който стартира през август.

" За европейската конфедерация най-важно е четирите страни да провеждат добре шампионата, а това ще докара и до положителни резултати на терена ".

" Идвал съм тук и като волейболист, и като треньор, в този момент и като началник. Винаги съм имал положителни мемоари от България. Най-важното е на самия мач волейболистките да се радват, че са били тук в България. Българският волейбол има доста мощна история, доста дълга история и е значимо публиката да поддържа тима. ", добави той.

А кой ще завоюва трофея в Златната лига - ще разберем от 20 ч., когато България се изправя против Хърватия. Срещата ще бъде излъчена онлайн по RING, VOYO.BG, както и на btvnovinite.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР