Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че е обиден от

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че е обиден от
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Обиден съм на "Левски"

Президентът на БФС Борислав Михайлов разгласи, че е афектиран от, оповестена след първичното наказване за клуба да играе при закрити порти семейството си против " Ботев " (Пд). Той стори това в едно от доста редките си изявленията - пред Gong.bg.

 

ЗА " ЛЕВСКИ "

" Знаете ли, в първия миг взех решение, че е смешка. Това изказване не беше подписано от съответен човек от управлението на Левски, бил той притежател, президент, изпълнителен шеф или старши треньор... От много време съм отпред на футбола в страната, виновен съм за всички клубове и съм правил всичко по силите си да оказвам помощ и позволявам проблемите им. Претръпнал съм и знам, че няма ненаказано положително. Случаят с " Левски " обаче е афектиран персонално за мен , защото това е моят роден клуб, това е клубът на татко ми, сина ми, брат ми. С това завършвам тематиката ", разяснява Михайлов.

Той изясни, че не е имало нищо персонално в наказването на " Левски ", както и че намаляването на глобата не е била повлияна от декларацията и митингите.

" За мен сходни дейности само дестабилизират футбола ни - през днешния ден " Левски " взема решение, че няма да се съобрази с обещано наказване, на следващия ден може да е някой различен. Нямаме право да разрешаваме сходен обезпокоителен казус - в последна сметка БФС е регулаторен орган, а членовете му, участващи в шампионатите и шампионатите, би трябвало да се преценяват с нормативните документи и разпоредбите. Нещо повече - експанзията на стадиона е нещо доста рисково, което никога не би трябвало да бъде подминавано с лека ръка, неглижирано, най-малкото пък - поощрявано. Комисиите към БФС са изцяло самостоятелни и са формирани от изключителни специалисти в съответните области, хора с голям опит и публичен престиж, със съществени позиции отвън футбола. В този смисъл няма по какъв начин да се счита, че аз или който и да било от управлението на БФС въздейства или може да повлияе на тези персони и техните решения. БФС се преценява с всички свои членове, защото те построяват съюза, а ние работим за тях. Това обаче никога не значи, че БФС се огъва пред някого, изключително когато става дума за закани и закани за непокорство и неспазване на разпоредбите. За всички би трябвало да е ясно, че следваме устава и нормативните си документи – по този начин ще бъде и отсега нататък, те постоянно са важали и важат за всички ", съобщи по тематиката президентът на БФС.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР