Президентът на БФС Борислав Михайлов говори след Изпълкома на родната

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов говори след Изпълкома на родната
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Ще ви кажа дали аз ще се кандидатирам, когато всичко е организирано

Президентът на БФС Борислав Михайлов приказва след Изпълкома на родната централа и разяснява аргументите за неодобряването за осъществяване на ексклузивен конгрес на БФС. Михайлов също по този начин оповести по кое време ще е постоянният конгрес, който ще се състои през март 2022-а година.

Бившият вратар разяснява и обвиняванията на Петър Величков, че този Изпълком не е призован по законов ред.

" Очевидно имаше предпочитание на част от членовете на БФС да има ексклузивен конгрес и заради тази причина беше основана комисията и беше прегледано тяхното предпочитание. Преди това имаше искане на други 330 клуба за постоянен конгрес. По мотив двете претенции Изпълкомът реши постоянният конгрес да бъде на 18 март 2022 година. Когато всичко е проведено, тогава ще ви кажа дали аз ще се кандидатирам ", съобщи президентът на футболната централа Борислав Михайлов.

Той отговори и на обвиняванията от страна на члена на екип на Димитър Бербатов - Петър Величков, че днешният Изпълком не е призован по законов ред. " Г-н Величков да не си приказват с празни приказки. Днешният Изпълком си е призован по член 50 със знанието на членове на Изпълкома. Всичко е законово, което е свикано през днешния ден ", сподели Михайлов.

Михайлов добави, че 6 професионални клуба са подкрепили подписката на Димитър Бербатов, а останалите са отбори от аматьорските дивизии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР