Президентът на БФХГ и председател на организационния комитет на Световното

...
Президентът на БФХГ и председател на организационния комитет на Световното
Коментари Харесай

Президентът на БФХГ Илиана Раева приветства на стилно парти официалните лица на Световното първенство в София

Президентът на БФХГ и ръководител на организационния комитет на Световното състезание Илиана Раева и посланикът на шампионата и вицепрезидент на БФХГ Невяна Владинова поканиха на стилно празненство " Добре пристигнали в България! " членове на Международната федерация по гимнастика (ФИГ), ръководители на делегации, съдии и други публични лица. Коктейлът се състоя в ресторант " Лебед " в Панчарево. 

Всички си пожелаха едно сполучливо, мощно и запаметяващо Световно шампионата, в което най-хубавите да победят. Гостите останаха очаровани от красивата природа и гостоприемството на страната ни и означиха, че цялостната организация на шампионата е на извънредно високо равнище. 

Световното състезание стартира в сряда в 9.30 часа с квалификациите на обръч и топка при дамите. Българките Боряна Калейн и Стилияна Николова ще играят в група Д от 17.10 до 19.10 часа първо с топка, а в случай че се класират за финалите на обособените уреди ще изиграят повторно съчетанията си същия ден надлежно от 21.00 и 21.32 часа. 

Шампионатът на планетата в София е първа подготовка за Игрите в Париж 2024. Първите три в многобоя при дамите и при ансамблите ще завоюват квоти за олимпиадата.

Снимки: БФХГ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР