Президентът на баскетболния ЦСКА Роберт Гергов застана пред камерата на

...
Президентът на баскетболния ЦСКА Роберт Гергов застана пред камерата на
Коментари Харесай

Роберт Гергов пред Sportal.bg: Сектор Г ни подкрепя, ЦСКА не може да е разделен 100 години

Президентът на баскетболния ЦСКА Роберт Гергов застана пред камерата на Sportal.bg, с цел да разкрие аргументите за тежката загуба на отбора от Спартак Плевен в първия кръг от НБЛ, да вдигне завесата към изчезналите почитатели от Сектор Г на трибуните в залата, за които се говореше, че няма да пропуснат завръщането на " армейците " в елита и за обединяването на футболните тимове. Той обясни по какъв начин се е отразила травмата на Брендън Йънг на отбора и показа упованията си за идната среща. 

„ Очаквахме да бъде сложен мач, чак подобен резултат не сме очаквали. Има една положителна вест – считаме, че по-зле от това не може. Това е едната хубава вест. Имаме и още една, дано бъдем положителни – напълнихме залата, имаше атмосфера досега, в който не ни подпукаха, само че нека да си вземем поука. 
 ЦСКА катастрофира при завръщането си в НБЛ ЦСКА катастрофира при завръщането си в НБЛ
На въпроса за какво ги нямаше почитателите на ЦСКА, той отговори по този начин:

 „ Има пояснение. Имаше футболен мач по същото време (б.р. Лудогорец – ЦСКА – София) – ЦСКА играе с Лудогорец, ние си напълнихме залата на баскетбол. Мен ме радва, че баскетболните почитатели пристигнаха. Напълнихме залата, факт. Водили сме диалози със Сектор Г. Казаха, че ни поддържат. Други детайлности няма да описвам, какви сенки са пуснати сред почитателите, клубовете. Това са за мен необясними неща, само че са факт. В България се случват. Обединението е дълъг развой. Няма да обединим футбола за две седмици. Но, в действителност няма различен излаз. Не може да е разграничен ЦСКА 100 години. Ще се сплоти. “, счита Гергов.

Цялото изявление на Роберт Гергов, вижте в нашето видео!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР