Президентът на баскетболния отбор на Левски Тити Папазов бе първият,

...
Президентът на баскетболния отбор на Левски Тити Папазов бе първият,
Коментари Харесай

Тити Папазов: Утре излизаме за победа, имаме своите шансове срещу ЦСКА

Президентът на баскетболния тим на Левски Тити Папазов бе първият, който получи думата на днешната изключителна конференция преди финала за Купата на България сред " сините " и ЦСКА на следващия ден вечер от 18:00 часа, който е и новият час за старт на конфликта. Ето какво сподели Папазов с откриващите си думи в Пресклуб " България ":
 На живо: Съвместна конференция на ЦСКА и Левски преди финала за Купата На живо: Съвместна конференция на ЦСКА и Левски преди финала за Купата
" Аз съм доста удовлетворен, тъй като когато се роди тази концепция, знаехме, че има огромни опасности и можем да бъдем подложени на критика. Затова, че равнището на нашия баскетбол очевидно не е дорасъл " Арена София " да е естрада на подобен шампионат като Купата на България. Аз съм прелестно сюрпризиран от посещаемостта и от атмосферата. Причина за това е изравнената класа на тимовете. Дори една разколебана игра през първото полувреме на тима на Ямбол не може да замъгли доста мощното показване от всички и завладяващите дуели.

Безкрайно съм благополучен, че Левски е на край. Ако някой е вярвал, че Левски и ЦСКА ще са на финала за купата, през март никой не е вярвал. Ние поставихме доста висока цел - да запазим тима, тъй като имахме ангажимент към хора, които са защитавали Левски. Едно преустановяване присъединяване на Левски оттуку нататък ще бъде пагубно във всяко едно отношение. Целта беше да оцеляваме. Имахме низ от позитивни съвпадения. С по-скромни благоприятни условия направихме тим и това е голяма премия за всички. Утре излизаме за победа и считам, че имаме своите шансове ", съобщи Папазов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР