Президентът на Барселона Жоан Лапорта коментира ситуацията с , чийто

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта коментира ситуацията с , чийто
Коментари Харесай

Лапорта: Дембеле е изкушаван да напусне

Президентът на Барселона Жоан Лапорта разяснява обстановката с, чийто контракт изтича в края на сезона. Клубът и французина към момента не могат да се схванат за удължение на договора, а към играча има редица оферти от други европейски клубове.

“Той желае да остане, само че е изкушаван от други благоприятни условия, които му оферират по-добри условия. Ние представихме нашата оферта преди много време и те желаеха време до края на сезона, с цел да решат. Искахме отговор, само че не можем да го притискаме, тъй като договорът му изтича. Треньорът и аз го харесваме. Направихме съществено изпитание да го задържим ”, съобщи Лапорта.

Joan Laporta's key quotes on Frenkie de Jong, Mbappe, Dembele and more via
— IBES (@IBES16)
“Той се усеща удобно тук. Има отлични връзки с всички. Пиер-Емерик Обамеянг пристигна в клуба, а те са доста положителни другари. Неговите сътрудници управляват обстановката, само че се надявам да остане. Ако не стане, ще се укрепваме на тази позиция ”, добави той.

Интерес към има от страна на, и. Французинът не игра постоянно в първата част на сезона, само че след идването на Чави сподели на какво е кадърен. Той е водач по асистенции в през този сезон с 13.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР