Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие на официална

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие на официална
Коментари Харесай

Борислав Михайлов прие президента на Израелската футболна асоциация

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов одобри на публична среща сътрудника си от Израелската футболна асоциация Орен Хасон и вицепрезидента Ави Леви в Националната футболна база „ Бояна “ през днешния ден. Разговорът бе проведен по инициатива на ръководителите на футбола в Израел, като бяха разисквани значими тематики, касаещи развиването на играта на национално и интернационално равнище. Бяха споделени и най-хубавите практики и нововъведения във футболните процеси в България и в Израел.

Визитата на господин Хасон, президент на ИФА от 2019 година, е следващата среща на високо равнище на Борислав Михайлов в последните седмици. В средата на октомври той одобри гръцкия си сътрудник Панайотис Балтакос и изпълнителния шеф на Гръцкия футболен съюз Яковос Филипусис.

В близко бъдеще президентът на БФС ще организира още работни срещи с високопоставени фигури от интернационалната сцена за обмяна на градивни хрумвания поради дългогодишния му опит като член на Изпълнителния комитет на УЕФА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР