Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов определи днешното

...
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов определи днешното
Коментари Харесай

Михайлов: Странно решение, няма повод за извънреден конгрес

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов дефинира днешното решение на Софийски градски съд да наложи провеждането на ексклузивен конгрес на 12 октомври като " необичайно ", защото за март 2022 година е плануван постоянен.

Ръководителят на родната централа разяснява и триумфа с 4:1 за националите в контролата с Грузия - втори следващ за " лъвовете ".

Снимка: Lap.bg

" Доста необичайно е решението на съда. Ще създадем всичко допустимо да се съобразим с него. Въпросът е конгресът да бъде проведен вярно. Това не е лека работа. Както виждате, аз съм много спокоен. Четири месеца си вървя по всички каузи, с цел да ме впишат. Спазваме периодите и ще създадем организация. "

" Това е казус и нямам доста процедура. Един месец не е доста време за организирането на подобен конгрес. Една жена взима, прочита всичко и взема решение. Съдията е взел друго решение. Няма какво да го оспорваме това нещо. Трябва да се оправим с този един месец или в случай че не можем да се оправим, ще идем на различен Конгрес. За мен няма мотив за ексклузивен конгрес, тъй като следващата година има постоянен конгрес. ", съобщи Михайлов.

Снимка: Lap.bg

" Към момента има конгрес, призован от съда и Конгрес, призован от изпълкома. Може да има и три конгреса. Няма да позволим да има разнобой и виновност във футбола, какъвто се случва в други сфери от нашия живот. Конгресът ще бъде безупречен. Преекспонира се доста. Война няма! За първи път се случва това нещо. "

" Много съм удовлетворен от целия лагер на момчетата. Много е хубаво, че има доста млади момчета. И през днешния ден липсваха съществени фигури. Резултатът е доста значим за самочувствието на момчетата. Ясен Петров си има контракт, който извършва. Имаме още три квалификационни мача и един другарски мач с Украйна. "

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР