Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева говори

...
Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева говори
Коментари Харесай

Илиана Раева: Наско получи тежък удар, но се съвзе

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева приказва искрено за обстановката с нейния брачен партньор - Наско Сираков, както и тази в Левски. Легендарната ни гимнастичка разяснява и много футболни въпроси.

Тя съобщи, че Наско Сираков е приел доста тежко напускането на Станимир Стоилов, само че бързо се е съвзел и е почнал да търси решения. Също по този начин Раева прикани страната да направи съвременни игрища на 10 български клуба, като даде и предложение какви критерии да се следват.

На тематика “футбол ” единственото, което мога да кажа и ще си разреша да кажа като състезателен човек и експерт е, че бленувам страната да осъзнае какъв обществен феномен е футбола и в действителност това, което направиха преди доста години Турция, в този момент Унгария и Румъния, да се вземе държавно решение да се построият игрища в България.

Това е толкоз належащо освен за футболните тимове, а за страната, за престижа на този спорт. Не може да няма игрища. Трябва да се вземе генерално решение.

Адмирации за това, което се направи в Пловдив, само че би трябвало същото в София, Варна. Да вземат последните 60 години и първите 10 клуба, които имат обществено значение за развиването на футбола и въобще за страната, да построят на всички съвременен стадион. Това е безусловно наложително за страната ”, прикани Илиана Раева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР