Президентът Доналд Тръмп предрече червена, републиканска вълна от подкрепа за

...
Президентът Доналд Тръмп предрече червена, републиканска вълна от подкрепа за
Коментари Харесай

Тръмп е вирус, а Байдън - предател

Президентът Доналд Тръмп предсказа " алена ", републиканска вълна от поддръжка за него и прикани последователите си да излязат да гласоподават в изборния ден, с цел да заличат преднината на демократите, които са по-активни в предварителното гласоподаване, заяви Асошиейтед прес, съобщи БНР.

Пред последователи в Дъбюк, Айова, Тръмп съобщи: " Аз обичам изборния ден и множеството от вас също го обичат ". След това подаде микрофона на щерка си Иванка, която е и негов старши консултант, която също прикани последователите му да го поддържат. " Той всеки ден се бори толкоз старателно за всеки един от нас и в този момент вие можете да се борите за него ", сподели тя.

  " Покажете на Джо Байдън и Демократическата партия какво смятате за техните десетилетия на изменничества и злоупотреби ", сподели Тръмп на протест северно от Детройт. Той си е сложил за цел да активизира електората си си с последна блицобиколка в по този начин наречените колебаещи се щати и 10 предизборни митинга.

Пред кореспонденти в Шарлът, преди митинга в Хикъри, Северна Каролина, Тръмп сподели, че се готви за правосъдни борби, свързани с изборите, по-специално поради гласуването по пощата. " Щом изборите свършат, отиваме там с нашите юристи ", съобщи президентът.

Тръмп неведнъж подлага на критика последните дни Върховния съд, че не блокира опцията да се броят и бюлетини, които идват и след изборния ден. Съветниците на Тръмп считат, че демократът Джо Байдън има забележителна преднина в предварителното гласоподаване и по тази причина доста разчитат гласоподавателите на републиканците да са в действителност дейни на следващия ден.

Кандидатът за вицепрезидент на демократите Камала Харис през вчерашния ден беше в Джорджия, с цел да пропагандира измежду чернокожите гласоподаватели и да ги активизира да гласоподават за Джо Байдън. " Не ви споделяме, че сте длъжни да гласувате за нас, желаеме да заслужим вашите гласове ", сподели Харис. Тя е първата чернокожа жена в кандидатпрезидентска двойка в историята на Съединени американски щати.

Чернокожите гласоподаватели са от основно значение за възможна победа на Байдън над Тръмп.

Основната цел на самия Байдън в заключителните дни от акцията също е да активизира тази електорална група. Всеки ден сме очевидци на расови неравенства в обстановката с този вирус, сподели той във Филаделфия, имайки поради, че малцинствата в Съединени американски щати, измежду които и чернокожите, са доста по-потърпевши от епидемията. Байдън даде обещание да се заеме с пандемията, само че акцентира, че първо би трябвало да бъде надвит различен вирус - Доналд Тръмп. 

Той изрази възмущението си и от догатката на ръководителя на Белия дом, че американските лекари изкуствено надуват данните за ковид, с цел да извлекат изгоди. " Това е повече от офанзива. Това е позор, той самият е позор ", добави Байдън.

Демократът поредно подлага на критика по време на предизборната си акция главния си противник на изборите за забавянето при въвеждането на санитарни и епидемиологични ограничения в Съединените щати, и неспособността да се ограничи пандемията.

Според университета " Джонс Хопкинс ", който обработва информация на американските управляващи, Световната здравна организация и други публични източници, в Съединени американски щати са регистрирани над 9 190 000 случая на коронавирусна зараза, а 230 934 души са умряли. Страната се подрежда преди всичко в света и по двата показателя
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР